Ventilation Sollentuna

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Ventilation

Behöver du hjälp med ventilation i Sollentuna? Låt då oss på Aerius hjälpa dig! Vi är ett företag bestående av passionerade experter som sysslar med just ventilation i Sollentuna. Några exempel på vad vi erbjuder är bland annat förstklassig ventilationsservice, projektering, felsökning och OVK-besiktning. Som företag har vi funnits sedan 2015, men vi har redan hunnit bli ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Detta ser vi helt enkelt som ett tecken på att vi faktiskt kan det här med ventilation i Sollentuna.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Sollentuna

Varför Aerius för jobb med ventilation i Sollentuna?  

Anledningarna till varför just vi på Aerius är rätt för jobbet är många. Nedan nämner vi några:    

  • Vi är noggranna. För oss är det oerhört viktigt att vara noggranna när vi arbetar. När det kommer till ventilation så finns det mycket att ta i beaktning när man jobbar. Missar man små detaljer kan det leda till stora och kostsamma konsekvenser. Vår utgångspunkt är därför att aldrig lämna ett arbete förrän vi är helt säkra på att vi gjort allt vi kunnat för vår kund.
  • Vår kommunikation. Som företag lägger vi mycket vikt på kundkommunikationen. Varenda gång vi t.ex. utför en felsökning så förklarar vi alltid för kunden var felet ligger, och givetvis berättar vi hur vi kommer lösa det. Genom att låta kunden hänga med i våra tankar så skapar vi en trygghet som alltid uppskattas. 
  • Våra många nöjda kunder. Som tidigare nämnts är vi ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Vi är verkligen superglada och jättestolta över att vi har så många kunder som kan gå i god för oss.

Hör av dig för arbeten gällande ventilation i Sollentuna!

Om du behöver hjälp med ventilationen i Sollentuna eller har några frågor så är det bara att du kontaktar oss. Vi på Aerius finns alltid här för att hjälpa dig. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Aerius!