Ventilation Sollentuna2024-03-23T08:43:10+01:00

Ventilation Sollentuna

Ventilation och service i Sollentuna

Aerius Ventilation utför alla typer av arbeten inom ventilation i Sollentuna. Vi vänder oss till både privatpersoner, fastighetsägare och företag – inget jobb är för litet eller stort för oss! Med mångårig erfarenhet inom ventilation, värme och kyla ser vi till att optimera ditt inomhusklimat.

Vi utför alla slags ventilationsarbeten i Sollentuna:

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så återkommer vi med en offert.

installation av ventilationssystem i Sollentuna, montör arbetar med ventilation

Anlita oss för ventilation i Sollentuna

Det är viktigt att ha ren och frisk inomhusluft för att vi ska trivas och må bra. Med ett ventilationssystem som är anpassat till fastigheten kan du vara säker på att du får en hög luftkvalitet som är fri från damm, pollen och farliga partiklar.

Om du bor i Sollentuna och behöver hjälp med ventilationen ska du kontakta oss. Vi tar fram en hållbar och energieffektiv lösning utifrån dina behov och förutsättningar. Oavsett om du behöver hjälp att välja rätt ventilationssystem, genomföra service på befintligt system eller göra en radonsanering så är vi rätt företag att anlita.

Vi sätter alltid kunden i fokus, värdesätter hög kvalitet och arbetar med branschledande leverantörer såsom Swegon och Östberg.

Investera i ett hälsosamt inomhusklimat

Det är klokt att investera i ett ventilationssystem som ger dig frisk luft inomhus. Förutom att du får en luftkvalitet som bidrar till en bättre hälsa kan du även minska på dina löpande energikostnader. Det är med andra ord en god investering som kommer att löna sig i många år.

Vill du ha bättre luft hemma, i skolan eller på jobbet? Kontakta oss idag så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök där vi ser över er nuvarande ventilation och kommer med förslag på förbättringar. Varje projekt utgår alltid ifrån dina behov och förutsättningar.

Har du frågor eller vill du veta mer?

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Sollentuna

Hur kan jag få hjälp med ventilation i Sollentuna?2022-05-02T21:24:38+01:00

Oavsett om du är privatperson, företag eller fastighetsägare så hjälper vi dig. Du kan ringa, maila eller skicka en offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan! Vanligtvis gör vi ett kostnadsfritt platsbesök för att se över din ventilation och ge förslag på åtgärder.

Hur vet jag om jag om min ventilation är dålig?2022-05-02T21:25:01+01:00

Ett säkert tecken på att din ventilation inte fungerar är fukt och mögel inomhus. Men det är inte bara själva bostaden som tar skada, utan även vi människor. Det är vanligt att uppleva problem med trötthet, torra ögon och slemhinnor, huvudvärk eller allergier. Om du tror att din ventilation är dålig är det bäst att göra en kontroll för att hitta eventuella problem.

Ventilation Uppsala – vilka tjänster erbjuder ni?2022-05-02T21:25:23+01:00

Hos oss hittar du ett brett utbud av ventilationstjänster, inget jobb är för litet eller stort. Vi är måna om att du ska ha ett så bra inomhusklimat som möjligt med frisk och ren luft. Därför rekommenderar vi alltid hållbara lösningar och kvalitativa produkter som vi vet är bra. Här kan du läsa mer om vårt tjänsteutbud.