Ventilation Åkersberga2022-08-01T20:18:32+01:00

Ventilation i Åkersberga

Allt inom ventilation i Åkersberga

Vi på Aerius ventilationsföretag erbjuder ett stort antal ventilationstjänster för dig som bor i Åkersberga med omnejd. Oavsett vilket problem du upplever med din inomhusluft kan vi hjälpa dig. Att ha ett bra inomhusklimat är helt enkelt något som alla förtjänar. 

Våra kunniga och erfarna medarbetare tar efter ett kostnadsfritt hembesök fram en skräddarsydd lösning för dig och din fastighet. Du får en heltäckande och tydlig offert så att du inte får några oväntade överraskningar. Våra tjänster vänder sig till både privatpersoner, företag och föreningar.

Bättre inomhusklimat med rätt ventilation

Det kan tyckas självklart att rätt ventilation ger ett bättre inomhusklimat. Men ibland kan det vara svårt att hitta orsaken till exempelvis dålig lukt eller torr luft. Vi gör därför alltid ett kostnadsfritt hembesök för att kunna förstå vilka åtgärder som kan ge bäst effekt. Ibland kan det räcka med att göra rent ventilationskanalerna eller installera en takfläkt, medan det i andra sammanhang kan behövas mekanisk frånluft eller liknande åtgärder. 

Med rätt ventilation i hemmet får du ett friskare och bättre inomhusklimat, något som både du och fastigheten kommer att må bättre av. En effektiv ventilationslösning ger dessutom lägre energikostnader, bra för såväl plånbok som miljö.

En pålitlig ventilationspartner i Åkersberga

När du upplever dålig inomhusluft är det hög tid att kontakta en ventilationsfirma. Vi på Aerius har förbättrat ventilationen i många hus och lägenheter i Åkersberga och vet vilka lösningar som är mest effektiva. Vi utgår alltid ifrån dina specifika önskemål och behov. 

Hos oss på Aerius får du alltid:

  • Mångårig erfarenhet och beprövad kunskap
  • Produkter som håller hög kvalitet
  • Dedikerade och hjälpsamma tekniker som ger tips och råd
  • Skräddarsydda lösningar för optimal ventilation 

För oss är det viktigt att du som kund får kvalitativa lösningar som du är nöjd med. Vi samarbetar därför med ledande leverantörer ​​som Systemair, Östberg och Swegon. Här kan du läsa mer om vilka produkter vi vanligtvis rekommenderar våra kunder. 

När du tänker ventilation – tänk Aerius.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vanliga frågor om ventilation i Åkersberga

Hur vet jag om mitt hus i Åkersberga har dålig ventilation?2022-07-10T21:04:57+01:00

Att ta reda på om huset har rätt ventilation är första steget och det finns en del saker du kan göra själv. Läs vår steg-för-steg guide hur du själv kontrollerar din ventilation.

Hur ofta bör jag kontrollera min ventilation?2022-07-10T21:05:34+01:00

I de flesta fall behöver ventilationssystem rengöras varannat eller var tredje år för att ventilationen ska fungera optimalt. Är du astmatiker eller har husdjur kan det behöva göras oftare. Om du upplever problem med inomhusluften bör du genast kontakta en ventilationsfirma för att göra en kontroll. 

Vilket tjänsteutbud har ni i Åkersberga?2022-07-10T21:06:15+01:00

Vi på Aerius har ett heltäckande utbud av ventilationstjänster i Åkersberga. Vi gör allt från kontroller och underhåll till radonsaneringar och installation av FTX-aggregat. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök så hittar vi en optimal lösning för dig.