Ventilation Vallentuna2022-09-21T13:41:57+01:00

Ventilation Vallentuna

Din ventilationspartner i Vallentuna

Har du problem med inomhusluften i din fastighet i Vallentuna? Då bör du kontakta oss på Aerius ventilationsföretag redan idag för ett kostnadsfritt hembesök. Utifrån dina förutsättningar och behov tar vi fram en heltäckande offert utan dolda extrakostnader. Din ventilation är vår passion!

Sedan starten 2015 har vi hjälpt tusentals fastighetsägare att optimera sin ventilation. Vi installerar FTX-System, fläktar, rengör ventilationskanaler och genomför löpande förbättringar och underhåll. Så oavsett om du är privatperson, företag, samfällighet eller bostadsrättsförening så är vi rätt ventilationspartner för dig.

Friskare luft ger ett friskare liv

Om du har problem med fukt och mögel i ditt hus eller lägenhet så är det inte bara fastigheten som tar skada. De som vistas i lokalerna löper också större risk att bli sjuka. Även radon är en stor källa till sjukdom och dålig hälsa. Med tanke på hur mycket tid vi svenskar spenderar inomhus är det kritiskt att luften vi andas är ren och frisk. 

Efter ett kostnadsfritt hembesök kan våra medarbetare ta fram ett förslag på hur ventilationen i din fastighet kan optimeras. I många fall kan det räcka med små åtgärder för att få stor effekt. Gör både dig och din fastighet en tjänst genom att investera i god ventilation.

Vallentunas lokala ventilationsföretag

Med vår långa erfarenhet kan vi på Aerius hjälpa dig att få ett bättre inomhusklimat. Utöver de åtgärder som vi föreslår kan våra kunniga medarbetare ge tips och råd om hur du själv kan förbättra ventilationen i ditt hem. 

Med Aerius i Vallentuna får du alltid:

  • En personlig kontakt och skräddarsydda lösningar
  • Kostnadsfritt hembesök och offerter utan dolda kostnader
  • Proffsigt bemötande och snabb service
  • Pålitliga lösningar som håller över tid

Hör av dig till oss idag för ett friskare och mer hälsosamt inomhusklimat!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Vallentuna

Hur snabbt kan ni hjälpa mig med ventilation i Vallentuna?2022-07-10T21:14:49+01:00

Genom att alltid arbeta med korta ledtider kan vi erbjuda snabba och effektiva ventilationslösningar för dig som bor i Vallentuna. I de flesta fall kan en ny lösning vara på plats inom 1-2 månader. Har du ett akut ventilationsproblem ser vi till att hjälpa dig inom 1-2 veckor. Kontakta oss idag för en offert och tidsplan. 

Hur får jag bort dålig lukt i mitt hus i Vallentuna?2022-07-10T21:16:00+01:00

Dålig lukt kan vara en indikation på att något inte står rätt till med ventilationen. Du bör kontakta en ventilationsfirma för att hitta orsaken till problemet. Ibland kan det räcka med en luftrenare, men låt en expert hjälpa dig att avgöra vilken lösning som är bäst. 

Vad kostar det att få bättre ventilation?2022-07-10T21:18:08+01:00

En exakt kostnad kan vi ge dig först när vi gjort ett kostnadsfritt hembesök. Däremot vet vi att det i de flesta fall räcker med mindre åtgärder för att få god effekt. Det behöver med andra ord inte alls bli dyrt. Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för just dig.