Ventilation Danderyd

Din lokala ventilationsexpert i Danderyd

Aerius Ventilation i Danderyd hjälper dig med alla typer av arbeten gällande ventilation. Oavsett om du behöver göra en OVK-besiktning, installera takfläktar eller utföra en radonsanering kan våra kunniga medarbetare hjälpa dig. Din hälsa är vår prioritet vilket är varför vi optimerar varje lösning för att passa just dig och din situation.

Få en offert

Skräddarsydda ventilationslösningar i Danderyd

Sedan 2015 har vi tagit fram skräddarsydda helhetslösningar för att förbättra våra kunders ventilation i Danderyd. Vi erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Tack vare att vi arbetar med ledande leverantörer inom ventilation ser vi till att hålla högsta kvalitet i vårt arbete. Tveka inte att höra av dig!

Innan vi påbörjar projektet erbjuder vi ett kostnadsfritt platsbesök där vi ser över dina behov och förutsättningar för att därefter lämna en detaljerad offert samt arbetsbeskrivning. Vi vill vara extra tydliga i vårt arbete för att på så sätt undvika eventuella missförstånd och ge dig som kund full insikt. Under arbetets gång blir du självklart kontinuerligt uppdaterad av din projektledare.

När du anlitar oss för ventilation i Danderyd får du:

  • Snabb och pålitlig service
  • En dedikerad projektledare som uppdaterar dig under arbetets gång
  • Professionellt bemötande
  • Kostnadseffektiva ventilationslösningar

Ventilation i Danderyd som täcker alla behov

Aerius Ventilation erbjuder ett stort utbud av ventilationslösningar. Vi hjälper bland annat till med radonsanering där vi minskar radonhalten i din fastighet/bostad, installation och underhåll av ventilationssystem, installering av FTX-System och mycket mer.

Det behöver inte alltid vara dyrt och kostsamt att optimera sin ventilation, ibland räcker det med att installera takfläktar för att öka luftcirkulationen. Med vår expertis hittar vi rätt lösning för dig så att du får du ett friskt och behagligt inomhusklimat. Bra luft ökar både livskvaliteten och minskar samtidigt dina löpande kostnader.

Om du bor i Danderyd och behöver hjälp med din ventilation ska du inte tveka i att kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius