Ventilation Danderyd2022-09-21T13:14:15+01:00

Ventilation Danderyd

Din lokala ventilationsexpert i Danderyd

Ventilationsföretaget Aerius i Danderyd hjälper dig med alla typer av arbeten gällande ventilation. Oavsett om du behöver göra en ventilationsrengöring, installera FTX-System, byta ut ett gammalt FTX-Aggegat eller utföra mindre reparation kan våra kunniga medarbetare hjälpa dig. Din hälsa är vår prioritet vilket är varför vi optimerar varje lösning för att passa just dig och din situation.

Skräddarsydda ventilationslösningar i Danderyd

Sedan 2015 har vi tagit fram skräddarsydda helhetslösningar för att förbättra våra kunders ventilation i Danderyd. Vi erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Tack vare att vi arbetar med ledande leverantörer inom ventilation ser vi till att hålla högsta kvalitet i vårt arbete. Tveka inte att höra av dig!

Innan vi påbörjar projektet erbjuder vi ett kostnadsfritt platsbesök där vi ser över dina behov och förutsättningar för att därefter lämna en detaljerad offert samt arbetsbeskrivning. Vi vill vara extra tydliga i vårt arbete för att på så sätt undvika eventuella missförstånd och ge dig som kund full insikt. Under arbetets gång blir du självklart kontinuerligt uppdaterad av din projektledare.

När du anlitar oss för ventilation i Danderyd får du:

  • Snabb och pålitlig service
  • En dedikerad projektledare som uppdaterar dig under arbetets gång
  • Professionellt bemötande
  • Kostnadseffektiva ventilationslösningar

Ventilation i Danderyd som täcker alla behov

Ventilationsfirman Aerius erbjuder ett stort utbud av ventilationslösningar. Vi hjälper bland annat till med att installera ventilationssystem där vi minskar radonhalten i din fastighet/bostad, installation och underhåll av ventilationssystem, installation av FTX-System och mycket mer.

Det behöver inte alltid vara dyrt och kostsamt att optimera sin ventilation, ibland räcker det med att installera takfläktar för att öka luftcirkulationen. Med vår expertis hittar vi rätt lösning för dig så att du får du ett friskt och behagligt inomhusklimat. Bra luft ökar både livskvaliteten och minskar samtidigt dina löpande kostnader.

Om du bor i Danderyd och behöver hjälp med din ventilation ska du inte tveka i att kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Danderyd

Vilka tjänster erbjuder ni inom ventilation i Danderyd?2022-09-15T22:46:11+01:00

Hos oss hittar du ett brett tjänsteutbud och vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa till med allt från ventilationsservice och reparationer till byte av ventilationssystem, FTX-System och byte av ventilationsfläktar på tak.

Jag har mögel i min bostad. Vad beror det på?2022-05-02T21:21:00+01:00

Om du har problem med mögel i kök, badrum, tvättstuga eller någon annanstans beror det på att fukten stannar kvar i bostaden. Lösningen är att driva ut fukten genom mekanisk frånluft. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ventilation Danderyd – hur snabbt kan jag få hjälp?2022-05-02T21:21:25+01:00

De allra flesta arbeten utförs inom 1-2 månader. Men om du skulle behöva mer akut hjälp kan vi erbjuda betydligt kortare ledtid, vanligtvis 1-2 veckor.