Ventilation Tumba

Experter på ventilation i Tumba

Letar du efter expertis inom ventilation i Tumba? Då behöver du inte leta längre! Aerius Ventilation är din partner för att hantera alla dina ventilationsproblem. Med vår mångåriga erfarenhet och stora lokalkännedom är vi redo att skräddarsy en ventilationslösning anpassad efter dina behov och förutsättningar. Gör dig själv en tjänst och se till att du får ett riktigt bra inomhusklimat. Kontakta oss redan idag och upplev skillnaden!

Vi löser problem med fukt och mögel

Dålig ventilation i hemmet kan leda till problem med bland annat fukt och mögel. Detta kan i sin tur leda till allergier, astma och huvudvärk och andra följdsjukdomar. Men nu behöver du inte oroa dig för detta längre!

Vårt erfarna team hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att bli av med fuktig, dålig luft och att skapa ett hälsosamt inomhusklimat. Ibland räcker det med en ventilationsrengöring eller ett filterbyte, medan det i andra fall kan behövas en mer omfattande renovering eller till och med byte av ventilationssystem. Oavsett vad du behöver så tar vi fram rätt lösning för dig.

Din ventilationsspecialist i Tumba

Vi börjar varje projekt med ett platsbesök där vi tillsammans går igenom förväntningar, önskemål och ser till vilka möjligheter som finns i din fastighet. Därefter får du en offert helt utan dolda kostnader. Du kan enkelt se vad både arbete och material kommer att kosta, så du kan jämföra oss med våra konkurrenter. När vi är överens sätter arbetet igång.

Genom hela projektet får du en personlig kontaktperson som kan svara på frågor och hålla dig uppdaterad om projektet. När du anlitar oss på Aerius Ventilation får du alltid:

  • kunskap baserad på mångårig erfarenhet
  • pålitlig och proffsig service
  • tydliga offerter utan dolda kostnader
  • en ventilationsexpert med Sveriges nöjdaste kunder.

Tveka inte! Hör av dig till oss redan idag och få friskare inomhusluft – fri från föroreningar och fukt.

Vanliga frågor om ventilation i Tumba

Jag måste göra en OVK i Tumba, kan ni hjälpa mig?

Ja, vi genomför OVK:er som hjälper dig hålla din fastighetsventilation i toppskick! Våra kunniga experter tar hand om hela processen och ger även värdefulla tips för att ytterligare effektivisera din ventilation. Kontakta oss så tar vi hand om resten.

Kan ni hjälpa mig få bort fukt och dålig lukt?

Ja, det kan vi hjälpa till med. Att ha fuktig luft och dålig lukt inomhus är ett vanligt tecken på att ventilationen inte fungerar som den ska. Det kan på sikt leda till större problem, så det är viktigt att ta tag i det så snart som möjligt. Hör av dig till oss så bokar vi ett gratis hembesök där vi kan gå igenom vad som behövs för att lösa problemet.

Vilka typer av ventilationsarbeten erbjuder ni i Tumba?

Vi på Aerius Ventilation är totalentreprenörer och erbjuder allt inom ventilation för dig som bor i Tumba. Från luftflödesmätningar och service till renovering, reparation och installation av nya system. Vi kan även hjälpa till med radonsanering, OVK eller filterbyte.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation