Ventilation Bromma – din lokala ventilationsexpert

Bor eller arbetar du i Bromma och vill säkerställa att du har den bästa ventilationen hemma och på arbetet? Då är det oss på Aerius du ska kontakta. Vi har gedigen expertis inom allt som har med ventilation att göra. Vår erfarna personal hjälper dig snabbt och effektivt med allt från service, filterbyten och radonsanering till installation av ett nytt ventilationssystem.

ventilationsmontör i bromma undersöker ftx system

Flest installationer av ventilationssystem i Bromma – bor du i en fastighet byggd på 30-talet?

Vi kan stolt säga att vi har utfört flest installationer och underhåll av ventilationssystem i Bromma. Bor du i ett 30-tals hus? Vi känner till dessa hus in och utantill. Vi vet vilka typer av ventilationssystem som passar bra och vilka alternativ som är kostnadseffektiva.

I Bromma finns det många trähus byggda under 30-talet. Dessa har oftast en rymlig vind som är åtkomlig inifrån huset med vindslucka och i vissa fall utifrån. Dessa hus kännetecknas av två plan och goda möjligheter för kanaldragningar, antingen för mekanisk frånluft eller FTX-system.

Självdragsventilation är oftast inte tillräckligt för en barnfamilj och man behöver få in någon typ av mekaniskt system för att förbättra luftkvaliteten. Det är också viktigt att ta hänsyn till vilka filter man använder och ljudnivåer. Bromma är generellt ett trafikerat område med stora vägar och närheten till flygplatsen gör valet av rätt filter särskilt viktigt.

Ditt självklara ventilationsföretag i Bromma

Med ett ventilationssystem som är anpassat för din bostad eller fastighet får du optimal cirkulation och samtidigt renas luften från skadliga föroreningar. Detta bidrar till att både de som vistas inomhus och själva byggnaden håller sig friskare längre. Dessutom undviker du kostsamma reparationer och mögelsanering. Att investera i ett bra ventilationssystem är en investering i långsiktig hälsa och ekonomi.

Vi ser till att fastigheter i Bromma har ett friskt inomhusklimat. Oavsett om du behöver en större installation som ett FTX-system, eller löpande ventilationsservice, kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder luftflödesmätningar, injusteringar, rengöring av kanaler, radonsanering, filterbyte och mycket mer. Kort sagt kan vi hjälpa dig med allt som rör din ventilation.

Ventilationstjänster i Bromma för husägare och bostadsrättsföreningar

I snart tio år har vi hjälpt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Bromma att få ett bättre inomhusklimat. Förutom installationer, service och reparationer ger våra kunniga medarbetare råd och tips om hur du själv kan förbättra din ventilation och genomföra energibesparande åtgärder. Vi strävar efter att du som kund ska ha frisk och ren luft i din fastighet.

När du väljer oss för ventilation i Bromma får du:

  • Skräddarsydda lösningar
  • Fasta priser utan krångel
  • Professionellt bemötande

Vill du ha friskare och renare luft inomhus? Kontakta oss på Aerius ventilationsfirma redan idag. Vi ser till att hålla våra tidsplaner och alla våra arbeten omfattas av en full ansvarsförsäkring.

Aerius ventilationsexperter i Bromma hjälper dig med allt som har med ventilation att göra, bland annat:

  • Ventilationsservice & Underhåll av samtliga ventilationssystem, stora som små
  • Installation av mekaniska ventilationssystem i äldre fastigheter
  • Felsökning, projektering och ventilationskontroll av ventilationssystem
  • Installation, utbyte och reparation av FTX system
  • Rådgivning och underhållstips kring hur du sköter ditt ventilationssystem
  • Gratis hembesök av våra ventilationsproffs i hela Bromma från Alvik till Stora Mossen, Abrahamsberg, Brommaplan, Åkeshov, Ängbyplan, Islandstorget och Blackeberg

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation