Ventilation Haninge

Har du problem med din ventilation i Haninge?

Vi påverkas negativt av dålig ventilation och detta oavsett om det handlar om bostaden, skolan, arbetsplatsen eller i offentliga lokaler. Undermålig ventilation kan leda till huvudvärk, sämre koncentrationsförmåga och en större mottaglighet för att utveckla både allergier och astma. Dessutom så utvecklas både mögel och fuktskador snabbare.

Här finns all anledning att agera. Många bostäder och fastigheter i Sverige har sämre ventilation än vad som rekommenderas. Man har äldre ventilationssystem eller villor byggda med självdrag. Det finns andra, bättre lösningar och vi hjälper dig gärna att ta ett helhetsgrepp om denna viktiga fråga.

Vi är experter på allt som rör ventilation och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Bor du i en villa i Haninge och behöver en översikt av din ventilation så hjälper vi dig gärna. Har du som fastighetsägare problem med ventilationssystemet eller står inför en OVK-besiktning så kan du kontakta oss så löser vi det. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och det spelar ingen roll om det handlar om villor, större fastigheter eller kontorslokaler: vi ordnar så att det blir en optimal ventilation.

Inomhusluften är extremt viktig

Betyder då lite sämre ventilation i din villa i Haninge så mycket? De flesta tar luften för givet och ser inga skillnader. Samtidigt som man är extremt noggrann med vad man äter och dricker. En vuxen människa andas dagligen in en mängd luft som motsvarar 30 kilo eller 25 000 liter. Det i sin tur går att jämföra med att äta ett kilo mat eller dricka tre liter vatten. Ser man saken ur detta perspektiv så brukar de flesta förstå vikten av en god ventilation där luften cirkulerar och är frisk och fräsch.

Det kan vara svårt att avgöra huruvida en villa har bra eller dålig ventilation. Därför så kan vi utföra grundliga undersökningar och felsökningar där du som villaägare får svar inom 24 timmar. I samband med detta så presenterar vi även lösningar och lämpliga åtgärder på problemet. Detta ger dig en snabbare väg från start till mål och du kommer till bukt med problematiken på ett tydligare sätt. Det kan innebära att vi åtgärdar ditt befintliga ventilationssystem eller att vi rekommenderar dig att byta till ett annat, mer modernt sådant.

breathing-at-home

Det senare ska i så fall ses som en ren investering. Äldre ventilationssystem fungerar inte bara sämre - de drar dessutom väldigt mycket mer energi. Skulle ett nytt system vara den enda lösningen för bättre ventilation till din villa i Haninge så är det att anse som en investering. Inom några år så kommer du att nå break-even och kunna räkna hem vinsten; detta samtidigt som du och din familj får ett friskt, behagligt och skönt inomhusklimat.

Kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi kan hjälpa dig. Vår kunskap inom ventilation är din trygghet!