Ventilation Haninge

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Har du problem med din ventilation i Haninge? 

Vi påverkas negativt av dålig ventilation och detta oavsett om det handlar om bostaden, skolan, arbetsplatsen eller i offentliga lokaler. Undermålig ventilation kan leda till huvudvärk, sämre koncentrationsförmåga och en större mottaglighet för att utveckla både allergier och astma. Dessutom så utvecklas både mögel och fuktskador snabbare. 

Här finns all anledning att agera. Många bostäder och fastigheter i Sverige har sämre ventilation än vad som rekommenderas. Man har äldre ventilationssystem eller villor byggda med självdrag. Det finns andra, bättre lösningar och vi hjälper dig gärna att ta ett helhetsgrepp om denna viktiga fråga. 

Vi är experter på allt som rör ventilation och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Bor du i en villa i Haninge och behöver en översikt av din ventilation så hjälper vi dig gärna. Har du som fastighetsägare problem med ventilationssystemet eller står inför en OVK-besiktning så kan du kontakta oss så löser vi det. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och det spelar ingen roll om det handlar om villor, större fastigheter eller kontorslokaler: vi ordnar så att det blir en optimal ventilation.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Aerius Ventilation AB
4.7
Based on 17 reviews
powered by Google
Emma
Emma
07:47 05 Jun 20
Jättebra och informativ hjälp! Snabba på att svara!
pierre nehme
pierre nehme
18:40 25 May 20
Tack så mycket Aerius Ventilation AB och Tony för grymt bra jobb, väldigt profissionelt bemötande och tänker på... alla detaljer stora som små. Jag är verkligen nöjd med resultatet båda för maskinen och för utseendet.read more
Lars Kraft
Lars Kraft
09:23 14 Feb 20
Aerius har hjälpt mig att byta värmeväxlare samt luftvärmeaggregat. Allt har gått enligt plan från initial... offertförfrågan till utfört jobb. Har genom hela projektet haft en bra dialog med projektledare för att diskutera detaljer gällande lösningen. Aerius har varit väldigt måna om att jag som kund har varit nöjd och trygg genom hela processen.Jag kan rekommendera Aerius till andra kunder.read more
Bashar Mansour
Bashar Mansour
15:05 28 Jan 20
Otroligt nöjd med deras arbete, kundservice och jobbet de slutförde. De installerade ett FTX-system och drog nya... till- och frånluftskanaler i hela huset. De arbetade helt enligt plan och höll vad dem lovade. Kunde inte bli bättre!De flyttade ut aggregatet till garaget på önskemål från mig efter att ha monterat den på en plats jag först önskade mig. Krångligt och mekkigt men de tog på sig att göra det för att göra mig nöjd. Super!read more
Maroun Sleiman
Maroun Sleiman
11:13 02 Jan 20
Jag hade nibe fighter där ventilationssytem satt ihop värmepumpen. Vi bytte till bergvärme och det blev akutellt med... att ha en separat ventilationssytem för in och ut luft. Aerius offert var bra och de gjorde mycket bra jobb. Det som var extra bra med dem är att de samarbetade otroligt bra med firman som installerade bergvärmen. Platsen i tvättsugan är liten och vi behövde få plats för den nya bergvärme pumpen och luft aggregatet. De kom flera gånger, de träffade bergvärme företaget. Först sade vi att det luft aggregatet ska sitta på sidan, men sen när det var dags att installera bergvärmepumen så insåg vi att vi behöver ha den på en annan plats. De lyssnade på oss, gjorde som vi ville utan att ändra på kostnaden. Vdn Tony är mycket trevlig och är villig att lyssna.read more
See All Reviews

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Haninge

Inomhusluften är extremt viktig

Betyder då lite sämre ventilation i din villa i Haninge så mycket? De flesta tar luften för givet och ser inga skillnader. Samtidigt som man är extremt noggrann med vad man äter och dricker. En vuxen människa andas dagligen in en mängd luft som motsvarar 30 kilo eller 25 000 liter. Det i sin tur går att jämföra med att äta ett kilo mat eller dricka tre liter vatten. Ser man saken ur detta perspektiv så brukar de flesta förstå vikten av en god ventilation där luften cirkulerar och är frisk och fräsch. 

Det kan vara svårt att avgöra huruvida en villa har bra eller dålig ventilation. Därför så kan vi utföra grundliga undersökningar och felsökningar där du som villaägare får svar inom 24 timmar. I samband med detta så presenterar vi även lösningar och lämpliga åtgärder på problemet. Detta ger dig en snabbare väg från start till mål och du kommer till bukt med problematiken på ett tydligare sätt. Det kan innebära att vi åtgärdar ditt befintliga ventilationssystem eller att vi rekommenderar dig att byta till ett annat, mer modernt sådant. 

Det senare ska i så fall ses som en ren investering. Äldre ventilationssystem fungerar inte bara sämre - de drar dessutom väldigt mycket mer energi. Skulle ett nytt system vara den enda lösningen för bättre ventilation till din villa i Haninge så är det att anse som en investering. Inom några år så kommer du att nå break-even och kunna räkna hem vinsten; detta samtidigt som du och din familj får ett friskt, behagligt och skönt inomhusklimat. 

Kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi kan hjälpa dig. Vår kunskap inom ventilation är din trygghet!