Ventilation Haninge – ventilationsproffs för boende i Haninge

Din expert för ventilation i Haninge

På Aerius Ventilation har vi mångårig erfarenhet av alla typer av ventilationslösningar. Vår goda lokalkännedom och kundfokus gör att du som äger eller förvaltar en fastighet i Haninge får en proffsig partner som hjälper dig med alla dina ventilationsbehov. Vi arbetar med allt från OVK-besiktning och radonsanering till reparation, service och installation av FTX-system. Vi finns till för både privatpersoner, fastighetsägare och företag i Haninge. Vi jobbar i hela Haninge, från Västerhaninge i Åby, Åbylund, Norrskogen och Jägartorp till södra Västerhaninge såsom Nedersta, Ribby och Ribbyberg.

Alla typer av ventilationstjänster i Haninge

Vårt kontor och lager ligger beläget i hjärtat av Haninge på albybergsringen 105. Vill man som kund ta en kaffe hos oss är man varmt välkommen!

Visste du att inomhusluften ofta innehåller fler föroreningar än utomhusluften? Det kan leda till såväl fukt och mögel som dålig hälsa. Genom att se till att ditt ventilationssystem fungerar som det ska kan du effektivt föra bort luftföroreningar från fastigheten och skapa ett bättre inomhusklimat.

Våra kunniga medarbetare har lång erfarenhet av allt som rör ventilation. Utifrån ett kostnadsfritt platsbesök tar vi fram en lösning anpassad efter dina förutsättningar. Oavsett om du bor i ett nyproducerat hus eller ett äldre hus med självdrag hittar vi en lösning som är både kostnadseffektiv och hållbar. Du får alltid en komplett offert med såväl arbetsbeskrivning som tidsplan – så du kan vara trygg i att det inte tillkommer några extra kostnader.

Effektiva ventilationslösningar för dig som bor i Haninge

Bor du i Haninge och vill få ett optimalt luftflöde i hemmet från ett ventilationssystem som fungerar länge? Då ska du kontakta oss på Aerius Ventilation redan idag. Vi vill vara din självklara och pålitliga partner när du funderar på att installera, renovera eller optimera ditt ventilationssystem. Utöver större projekt kan vi även hjälpa dig med löpande underhåll genom bland annat ventilationsservice, luftflödesmätningar och filterbyten.

När du anlitar oss för ventilation i Haninge får du:

  • mångårig erfarenhet och kunskap
  • skräddarsydda lösningar anpassade till dina förutsättningar
  • en kontaktperson genom hela projektet
  • tydlig offert utan dolda kostnader.

Vi på Aerius Ventilation hjälper dig att få ett optimalt inomhusklimat med kostnadseffektiva och hållbara ventilationslösningar i Haninge

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation