Ventilation Huddinge

Vi fixar rätt ventilation i Huddinge

Välkommen till experten på ventilation i Huddinge! Vi är företaget som specialiserat oss på allt som rör ventilation och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd - Nacka, Haninge, Huddinge och Tyresö. Vi vänder oss både till företag, privatpersoner och fastighetsägare samt BRF:er och vi klarar av både stora såväl som mindre uppdrag. Vårt team är utbildat inom allt som rör ventilation och det är något som du som kund kommer att dra nytta av.

Vi erbjuder alltid effektiva, högkvalitativa jobb till rimliga priser. Anlitar du som villaägare i Huddinge oss så kan du även använda dig av ditt ROT-avdrag och därigenom dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Detta med ett årligt tak på 50 000 kronor. Säg till innan så drar vi beloppet direkt på fakturan.

Varför ska du se över din ventilation?

Ventilation är tyvärr en väldigt bortglömd fråga och den hamnar ofta långt ner på villaägares prioriteringslista. Det är en logisk konsekvens av det uppenbara - du ser inte luften du andas in. Men, du som vuxen andas dagligen in luft som motsvarar 30 kilo. Det är klart att kvaliteten på luften i fråga kommer att påverka och det är av den anledningen som ventilation i ditt hem är så viktig.

Undermålig ventilation påverkar negativt. Du drabbas av huvudvärk, du få svårare att koncentrera dig, du blir mer mottaglig för allergier och astma. Din villa i Huddinge kan drabbas av både fukt- och mögelangrepp. Kort sagt: du får en inomhusmiljö som försämrar din egen - och din familjs - livskvalitet. Rätt ventilation kommer att göra din vardag bättre och vi hjälper dig gärna med både undersökning och med eventuella åtgärder.

breathing-at-home

Dags för en OVK-besiktning i Huddinge?

Ventilationsfirmans Bil

Du som fastighetsägare har ett ansvar i att på givet datum utföra en OVK-besiktning där en kontroll av fastighetens ventilationssystem genomförs. Vi har den certifiering som krävs och vi åtar oss uppdrag i alla typer av byggnader som, enligt lag och med givna tidsintervaller, ska få sin ventilation besiktigad. Står du som fastighetsägare inför en OVK-besiktning, behöver er BRF i Huddinge en sådan utförd eller är det dags för dig som villaägare att kontrollera ventilationen? Kontakta oss direkt!

En OVK-besiktning är obligatorisk i vissa byggnader. Detta sedan 1991 då ett beslut klubbades igenom i Riksdagen. Där och då visade man att ventilation är värd att ta på ett större allvar och här har ingenting förändrats: frågan är exakt lika viktig idag som den var i början av 90-talet. Vi kan, genom vårt arbete, göra skillnad i skolor, i hemmiljöer och på arbetsplatser.