Ventilation Lidingö

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Vi hjälper dig med ventilation på Lidingö

Vi är experter på allt som rör ventilation och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm. Vi vänder oss både till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner och uppdragens storlek är betydelselöst för oss. Vår huvuduppgift - och det vi brinner för - är att ge dig som kund en så bra ventilation som möjligt. Vi behärskar alla områden inom ventilation och vi kan utföra såväl större förändringar som mindre ingrepp i ditt nuvarande ventilationssystem. 

Upplever du att din ventilation i villan på Lidingö inte fungerar som den ska? Kontakta oss så kommer vi förbi och gör en felsökning och ställer en diagnos direkt. Det är en sak som skiljer oss från andra företag inom ventilation: vi väntar inte - vi agerar direkt och vi gör detta av den enkla anledningen att ventilation, sämre sådan, påverkar negativt.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Aerius Ventilation AB
4.7
Based on 17 reviews
powered by Google
Emma
Emma
07:47 05 Jun 20
Jättebra och informativ hjälp! Snabba på att svara!
pierre nehme
pierre nehme
18:40 25 May 20
Tack så mycket Aerius Ventilation AB och Tony för grymt bra jobb, väldigt profissionelt bemötande och tänker på... alla detaljer stora som små. Jag är verkligen nöjd med resultatet båda för maskinen och för utseendet.read more
Lars Kraft
Lars Kraft
09:23 14 Feb 20
Aerius har hjälpt mig att byta värmeväxlare samt luftvärmeaggregat. Allt har gått enligt plan från initial... offertförfrågan till utfört jobb. Har genom hela projektet haft en bra dialog med projektledare för att diskutera detaljer gällande lösningen. Aerius har varit väldigt måna om att jag som kund har varit nöjd och trygg genom hela processen.Jag kan rekommendera Aerius till andra kunder.read more
Bashar Mansour
Bashar Mansour
15:05 28 Jan 20
Otroligt nöjd med deras arbete, kundservice och jobbet de slutförde. De installerade ett FTX-system och drog nya... till- och frånluftskanaler i hela huset. De arbetade helt enligt plan och höll vad dem lovade. Kunde inte bli bättre!De flyttade ut aggregatet till garaget på önskemål från mig efter att ha monterat den på en plats jag först önskade mig. Krångligt och mekkigt men de tog på sig att göra det för att göra mig nöjd. Super!read more
Maroun Sleiman
Maroun Sleiman
11:13 02 Jan 20
Jag hade nibe fighter där ventilationssytem satt ihop värmepumpen. Vi bytte till bergvärme och det blev akutellt med... att ha en separat ventilationssytem för in och ut luft. Aerius offert var bra och de gjorde mycket bra jobb. Det som var extra bra med dem är att de samarbetade otroligt bra med firman som installerade bergvärmen. Platsen i tvättsugan är liten och vi behövde få plats för den nya bergvärme pumpen och luft aggregatet. De kom flera gånger, de träffade bergvärme företaget. Först sade vi att det luft aggregatet ska sitta på sidan, men sen när det var dags att installera bergvärmepumen så insåg vi att vi behöver ha den på en annan plats. De lyssnade på oss, gjorde som vi ville utan att ändra på kostnaden. Vdn Tony är mycket trevlig och är villig att lyssna.read more
See All Reviews

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Lidingö

Varför är din ventilation viktig? 

Ventilation är en av de absolut viktigaste detaljerna i en bostad - eller på en arbetsplats. Det är avgörande för miljön i hemmet. Om det finns en sämre ventilation så orkar man mindre, man får sämre koncentrationsförmåga, man blir tröttare och presterar sämre. Dessutom så ökar risken för mögel- och fuktangrepp - något som påverkar både husets konstruktion samt den egna hälsan där man kan se olika allergier utvecklas. 

Rätt ventilation ger en ökad livskvalitet och det är något som skapar en bättre arbetsmiljö som i sin tur ökar prestationen. Det är en viktig fråga även för skolor och där finns extremt mycket vinst i att kontakta oss för en undersökning. Genom korrekt ventilation så ger man alla elever rätt verktyg för att på ett bättre sätt ta till sig information - genom hela skoldagen. 

Kontakta oss för alla frågor om ventilation

Vårt team är experter på allt inom ventilation och vi täcker allt från felsökning, OVK-besiktningar, service och projektering. Vi installerar även nya ventilationssystem och luft-luftvärmepumpar. Upplever du en sämre ventilation i din bostad på Lidingö där du tvingas vädra för att få ny fräsch luft? Det är inte ovanligt och en bra lösning på ett sådant problem kan vara att installera ett Mini-FTX system; en lösning som sparar dig många tusenlappar och som ger dig en frisk, fräsch och cirkulerande luft i ditt hem. 

Oavsett vad du behöver hjälp med så står vi redo att rycka in. Vår kunskap är en trygghet för dig. Givetvis så är du som privatperson på Lidingö välkommen att använda ROT-avdraget i samband med att du anlitar oss.