Ventilation Lidingö2022-09-21T13:26:11+01:00

Ventilation Lidingö

Förbättra din ventilation på Lidingö

Ventilationsfirman Aerius erbjuder kompletta lösningar inom ventilation för dig som bor på Lidingö. Vi utför alla typer av arbeten såsom installation av ventilationssystem, filterbyte, service och reparationer. Sedan starten 2015 har vi hjälpt både privatpersoner och företag att optimera sin luft inomhus. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Hållbara ventilationslösningar

Med tanke på hur stor del av tiden vi svenskar spenderar inomhus är det viktigt att ha en effektiv ventilation som fungerar, året om. Förutom att du får ett hälsosamt inomhusklimat kan du även minska energiförbrukningen och därmed sänka dina löpande kostnader.

Olika hus kräver olika lösningar. Vilken typ av ventilation som passar just dig beror bland annat på hur gammal fastigheten är och hur många personer som vistas i den. Idag finns det en uppsjö av ventilationslösningar att välja mellan, bland annat mekanisk frånluft, FTX-system och självdrag. När du anlitar oss börjar vi alltid med ett kostnadsfritt platsbesök där vi ser över vilken typ av ventilation du har idag och vilken lösning som kan göra ditt inomhusklimat bättre. Därefter återkommer vi med en tydlig offert utan dolda kostnader. Vi ser helt enkelt till att hitta en lösning med hög kvalitet som passar dig och ditt hus/fastighet, utan krångel.

Anlita oss för ventilation på Lidingö

Ventilationsföretaget Aerius är specialister på ventilation och har lång erfarenhet av att optimera luftflödet för våra kunder. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och fastighetsägare på Lidingö. Våra erfarna projektledare ser till att du får rätt ventilationslösning för just din fastighet eller lägenhet.

När du anlitar oss får du:

  • Snabb och professionell service
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • En dedikerad projektledare som uppdaterar dig under arbetets gång
  • Kostnadseffektiva ventilationslösningar som håller länge

Vi erbjuder allt inom ventilation för både privatpersoner, fastighetsägare och företag på Lidingö. Vill du få ett bättre luft inomhus? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Lidingö

Hur snabbt kan ni hjälpa mig med min ventilation på Lidingö?2022-05-02T21:15:18+01:00

På ventilationsföretaget Aerius har vi korta ledtider, oavsett vad du behöver hjälp med. Vanligtvis är arbetet klart inom 1-2 månader, men om du har ett akut problem kan vi hjälpa dig inom 1-2 veckor.

Vilka ventilationsarbeten utför ni på Lidingö?2022-09-15T22:59:02+01:00

Vi hjälper till med i stort sett allt som har med ventilation, värme och kyla – oavsett om det gäller hus, lägenhet, kontor eller annan fastighet. Några exempel är ventilationsservice, byte av gamla FTX-Aggregat till nya energieffektiva, byte av gamla frånluftsfläktar och installation av mekanisk frånluft.

Jag har problem med fukt och mögel, kan ni hjälpa mig?2022-05-02T21:16:08+01:00

Absolut, vi har stor erfarenhet av att åtgärda fuktproblem i hus och lägenheter på Lidingö. Hör av dig till oss så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök och rekommenderar en effektiv lösning.