Ventilation Lidingö

Förbättra din ventilation på Lidingö

Aerius Ventilation erbjuder kompletta lösningar inom ventilation för dig som bor på Lidingö. Vi utför alla typer av arbeten såsom installation av ventilationssystem, radonsanering, filterbyte, service och reparationer. Sedan starten 2015 har vi hjälpt både privatpersoner och företag att optimera sin luft inomhus. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Få en offert

Hållbara ventilationslösningar

Med tanke på hur stor del av tiden vi svenskar spenderar inomhus är det viktigt att ha en effektiv ventilation som fungerar, året om. Förutom att du får ett hälsosamt inomhusklimat kan du även minska energiförbrukningen och därmed sänka dina löpande kostnader.

Olika hus kräver olika lösningar. Vilken typ av ventilation som passar just dig beror bland annat på hur gammal fastigheten är och hur många personer som vistas i den. Idag finns det en uppsjö av ventilationslösningar att välja mellan, bland annat mekanisk frånluft, FTX-system och självdrag. När du anlitar oss börjar vi alltid med ett kostnadsfritt platsbesök där vi ser över vilken typ av ventilation du har idag och vilken lösning som kan göra ditt inomhusklimat bättre. Därefter återkommer vi med en tydlig offert utan dolda kostnader. Vi ser helt enkelt till att hitta en lösning med hög kvalitet som passar dig och ditt hus/fastighet, utan krångel.

Anlita oss för ventilation på Lidingö

Aerius Ventilation är specialister på ventilation och har lång erfarenhet av att optimera luftflödet för våra kunder. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och fastighetsägare på Lidingö. Våra erfarna projektledare ser till att du får rätt ventilationslösning för just din fastighet eller lägenhet.

När du anlitar oss får du:

  • Snabb och professionell service
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • En dedikerad projektledare som uppdaterar dig under arbetets gång
  • Kostnadseffektiva ventilationslösningar som håller länge

Vi erbjuder allt inom ventilation för både privatpersoner, fastighetsägare och företag på Lidingö. Vill du få ett bättre luft inomhus? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius