Ventilation Lidingö

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Vi hjälper dig med ventilation på Lidingö

Vi är experter på allt som rör ventilation och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm. Vi vänder oss både till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner och uppdragens storlek är betydelselöst för oss. Vår huvuduppgift - och det vi brinner för - är att ge dig som kund en så bra ventilation som möjligt. Vi behärskar alla områden inom ventilation och vi kan utföra såväl större förändringar som mindre ingrepp i ditt nuvarande ventilationssystem. 

Upplever du att din ventilation i villan på Lidingö inte fungerar som den ska? Kontakta oss så kommer vi förbi och gör en felsökning och ställer en diagnos direkt. Det är en sak som skiljer oss från andra företag inom ventilation: vi väntar inte - vi agerar direkt och vi gör detta av den enkla anledningen att ventilation, sämre sådan, påverkar negativt.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Lidingö

Varför är din ventilation viktig? 

Ventilation är en av de absolut viktigaste detaljerna i en bostad - eller på en arbetsplats. Det är avgörande för miljön i hemmet. Om det finns en sämre ventilation så orkar man mindre, man får sämre koncentrationsförmåga, man blir tröttare och presterar sämre. Dessutom så ökar risken för mögel- och fuktangrepp - något som påverkar både husets konstruktion samt den egna hälsan där man kan se olika allergier utvecklas. 

Rätt ventilation ger en ökad livskvalitet och det är något som skapar en bättre arbetsmiljö som i sin tur ökar prestationen. Det är en viktig fråga även för skolor och där finns extremt mycket vinst i att kontakta oss för en undersökning. Genom korrekt ventilation så ger man alla elever rätt verktyg för att på ett bättre sätt ta till sig information - genom hela skoldagen. 

Kontakta oss för alla frågor om ventilation

Vårt team är experter på allt inom ventilation och vi täcker allt från felsökning, OVK-besiktningar, service och projektering. Vi installerar även nya ventilationssystem och luft-luftvärmepumpar. Upplever du en sämre ventilation i din bostad på Lidingö där du tvingas vädra för att få ny fräsch luft? Det är inte ovanligt och en bra lösning på ett sådant problem kan vara att installera ett Mini-FTX system; en lösning som sparar dig många tusenlappar och som ger dig en frisk, fräsch och cirkulerande luft i ditt hem. 

Oavsett vad du behöver hjälp med så står vi redo att rycka in. Vår kunskap är en trygghet för dig. Givetvis så är du som privatperson på Lidingö välkommen att använda ROT-avdraget i samband med att du anlitar oss.