Ventilation Nynäshamn

Din partner för ventilation i Nynäshamn

Välkommen till Aerius Ventilation – din pålitliga partner för ventilation i Nynäshamn och närliggande områden. Med en gedigen erfarenhet och starkt fokus på kundens behov strävar vi alltid efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för både privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Oavsett om du behöver installera ett nytt ventilationssystem, genomföra service, radonsanering eller reparera befintliga anläggningar, är vi här för att underlätta processen och säkerställa att dina krav och önskemål uppfylls.

Rätt ventilationssystem för optimal luftkvalitet

Ett effektivt och behagligt inomhusklimat är avgörande för hälsa och välbefinnande. Aerius Ventilation strävar efter att skapa frisk luft och en hälsosam inomhusmiljö för våra kunder i Nynäshamn. Genom besiktning och noggranna mätningar kan vi identifiera eventuella brister i ventilationssystemet och erbjuda anpassade lösningar för att optimera både prestanda och energieffektivitet.

Att investera i rätt ventilationssystem förbättrar inte bara luftkvaliteten utan minskar även risken för fukt- och mögelskador , vilket i sin tur kan leda till betydande besparingar över tid. Speciellt i äldre hus med självdrag är det vanligt att ventilationen inte är tillräckligt bra. Vi tar fram en anpassad lösning för dina behov och kommer gärna med tips och råd på vad du själv kan göra för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat.

Hjälp med ventilation för fastighetsägare i Nynäshamn

Som fastighetsägare i Nynäshamn med omnejd är du medveten om vikten av regelbunden ventilationskontroll (OVK) för att säkerställa ett gott inomhusklimat. Aerius Ventilation hjälper dig när det gäller OVK och efterföljande åtgärder. Vi erbjuder även tjänster som filterbyten, installation av mekanisk frånluft eller FTX-system för att möta de specifika behoven för din fastighet.

När du väljer Aerius Ventilation i Nynäshamn får du alltid:

  • kostnadsfritt platsbesök och tydlig offert
  • mångårig erfarenhet och kunskap
  • skräddarsydda lösningar
  • en proffsig partner som stöttar dig genom hela processen.

Upplev fördelarna med ett förbättrat inomhusklimat – kontakta oss för att få en offert redan idag.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation