Ventilation Östermalm

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Installation och ventilationsservice

Behöver du hjälp med ventilation på Östermalm? Låt då oss på Aerius hjälpa dig!! Vi är ett företag bestående av passionerade experter som brinner för att utföra professionella ventilationsjobb. Några exempel på vad vi erbjuder är OVK-besiktning, ventilationsservice, projektering och felsökning. Vi har funnits sedan 2015, vilket gör oss ganska ung som företag. Men vi har redan hunnit bli ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Detta tror vi helt enkelt är ett tecken på att vi faktiskt kan det här med ventilation på Östermalm.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Östermalm

Varför välja Aerius för hjälp med ventilation på Östermalm?  

Anledningarna till varför du bör välja oss på Aerius är många. Några följer nedan:     

  • Vår noggrannhet. Noggrannhet är ett av våra ledord. När det kommer till ventilation så finns det mycket man måste ta i beaktning när man arbetar. Skulle man missa vissa detaljer kan det leda till stora konsekvenser. Vår utgångspunkt är därför att aldrig lämna ett arbete förrän vi är stensäkra på att vi gjort allt vi kunnat för vår kund.
  • Vår kommunikation. För oss är det otroligt viktigt att ha god kommunikation med våra kunder. Varje gång vi t.ex. utför en felsökning så ser vi alltid till att förklara för kunden exakt var felet ligger. Och givetvis berättar vi hur vi kommer lösa det. Genom att låta kunden hänga med i våra tankegångar så genereras en trygghet som alltid brukar uppskattas.
  • Våra många nöjda kunder. Som vi nämnde tidigare är vi ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Det är något som vi är både glada och stolta över, och det är samtidigt något vi alltid kommer jobba hårt för att upprätthålla.

Kontakta oss för hjälp med ventilation på Östermalm!

Ifall du behöver hjälp med ventilationen på Östermalm eller har några frågor så är det helt enkelt bara att du kontaktar oss. Vi hörs och varmt välkommen till Aerius!