Ventilation Solna

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Installation och ventilationsservice

Behöver du hjälp med ventilation i Solna? Det fixar vi på Aerius! Vi är ett företag som brinner för att utföra förstklassiga ventilationsarbeten. Några exempel på vad vi erbjuder är ventilationsservice, OVK-besiktning, projektering och felsökning. Som företag har vi funnits sedan 2015, men vi har ändå hunnit bli ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Detta tror vi är ett tecken på att vi faktiskt kan det här med ventilation i Solna.  

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Solna

Varför välja Aerius för jobb med ventilation i Solna?  

Anledningarna till varför du bör välja just oss är många. Här nämner vi några:    

  • Vi är noggranna. För oss är det extremt viktigt att vara noggranna när vi jobbar. När det kommer till ventilation så finns det mycket man måste tänka på när man arbetar. Ifall man skulle missa vissa detaljer kan det leda till stora, och ofta kostsamma, konsekvenser. Vår utgångspunkt är således att aldrig lämna ett arbete förrän vi är helt säkra på att vi gjort allt vi kunnat för vår kund.
  • Vår kommunikation. Som företag lägger vi stor vikt på kundkommunikationen. Varje gång vi t.ex. utför en felsökning så ser vi till att förklara för kunden exakt var felet ligger, och självklart berättar vi hur vi kommer lösa det. Genom att låta kunden hänga med i våra tankar skapas en trygghet som tenderar att uppskattas.
  • Våra många nöjda kunder. Som tidigare nämnts är vi ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Detta är vi såklart superstolta och jätteglada över, och det är samtidigt något vi alltid kommer kämpa för att upprätthålla.

Hör av dig för arbeten gällande ventilation i Solna!

Ifall du behöver hjälp med ventilationen i Solna eller har frågor till oss så är det bara att du kontaktar oss. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Aerius!